Sushi København ad libitum

I vores hyggelige og stilfulde restauranter i København K og på Amager, tilbyder vi hver dag vores spisende gæster sushi ad libitum. ’Ad libitum’ er latin og betyder ”som ønsket”, og det er lige præcis det, du får, når du bestiller sushi ad libitum i København på en af vores restauranter. Du kan nemlig bestille lige så meget sushi, du vil, og lige så mange gange, du ønsker.

Når du bestiller sushi ad libitum hos os, går du på ingen måde på kompromis med kvaliteten af maden. Tværtimod, så tør vi godt sige, at vi har den bedste ad libitum sushi i København. Vores dygtige kokke laver alle bestillinger fra bunden, og skal nok sørge for, at du går herfra med en fantastisk smagsoplevelse – og naturligvis mæt!

Bedste ad libitum sushi i København

At påstå, at vi har den bedste ad libitum sushi i København, virker måske lidt vovet og dristigt. Men vi mener det 100%. Vi tilbyder nemlig lækker og velsmagende sushi af højeste kvalitet, der er inspireret af både det japanske og kinesiske køkken. Vi har fokus på den ægte og autentiske kulinariske oplevelse, og naturligvis på friske råvarer, som nøje sammensættes, så du får en berigende smagsoplevelse.

Når du bestiller sushi ad libitum i København hos os, kan du vælge mellem alle sushiretter og andre specialiteter fra vores menukort. På den måde er det muligt for dig at prøve mange forskellige former for sushi. Du kan selvfølgelig også bare vælge at spise dig mæt i dine favoritter.

Ad libitum sushi i København til festlige begivenheder

Hos Nozomi kan du også bestille ad libitum sushi i København til forskellige festlige begivenheder, som fx barnedåb, fødselsdag, årsdag eller en hvilken som helst anden begivenhed. Vi har nemlig store og elegante selskabslokaler, hvor du og dine gæster kan hygge jer og nyde uanede mængder af lækker sushi i fred og ro.

Vi har plads til op mod 50 personer, og kommer dine gæster i bil, er der flere parkeringshuse at vælge i mellem lige i nærheden.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen hos Nozomi!

Book et bord

33 25 30 30