Sushi buffet i København

Hos Nozomi kan du nyde velsmagende sushi og andre japanske specialiteter, i vores charmerende restauranter i København. Vi har både en restaurant i Indre By på Store Kongensgade, og en restaurant på Amager på Martha Christensens Vej. Uanset hvor du vælger at spise, garanterer vi at du får en autentisk madoplevelse!

I begge restauranter har du mulighed for at bestille all you can eat, dvs. at du kan bestille lige så meget, du ønsker, og lige så mange gange, du vil. Man kan nærmest sammenligne det med at være på en sushi buffet i København, men forskellen er bare, at her skal du ikke op og hente maden selv, men får den i stedet bragt direkte til dit bord, af vores søde og imødekommende tjenere.

Sushi buffet på Amager

Vi tilbyder ikke sushi buffet på Amager i vores restaurant på Martha Christensens Vej 26, men til gengæld tilbyder vi noget, der er meget bedre! Du kan nemlig bestille sushi ad libitum! Det betyder, at du kan spise dit mæt i din favoritsushi, eller gå på opdagelse i vores spændende menukort, og bestille noget, du ikke har prøvet før. Du bestemmer helt selv hvor meget og hvor mange gange, du bestiller. Vores sushi buffet på Amager, som dog ikke er en ”rigtig” buffet, varer i 2,5 time efter du har bestilt, men så kan du til gengæld også spise alt det, du vil.

Sushi buffet – Copenhagen

Hos Nozomi kan du ikke få sushi buffet i Copenhagen, men noget, der er meget bedre. Du kan nemlig bestille all you can eat sushi, hvor du bestiller direkte fra vores menukort, så mange gange, du ønsker. Og vi serverer selvfølgelig alle menuerne for dig ved bordet. Det synes vi er meget bedre end sushi buffet, da du får frisklavet sushi serveret – hver gang. Hos os er der ikke tale om en sushi buffet, hvor sushien har stået fremme i lang tid, men frisklavet sushi som bliver lavet efter bestilling fra dig.

Vi synes, at vores sushi buffet i København er meget bedre end en traditionel buffet, og vi er sikre på, at du vil være helt enig!

Book et bord

33 25 30 30