Sushi i København K

Hos Nozomi kan du få lækker frisklavet og autentisk sushi i København K. Vi har også andre spændende japanske specialiteter, som bl.a. sticks, forårsruller, japansk brød, tangsalat, gyoza og meget, meget mere. Uanset hvad du bestiller, garanterer vi for en madoplevelse udover det sædvanlige.

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvad du skal vælge af vores mange lækre menuer, så bare rolig. Hos Nozomi kan du nemlig få sushi ad libitum i København K i vores restaurant på Store Kongensgade 60. Så behøver du ikke bryde hovedet med, hvad du skal vælge, men kan vælge alt det, du ønsker. Når du bestiller sushi ad libitum hos os, kan du nemlig bestille lige så mange retter, du vil, og lige så mange gange, du ønsker. Og du går ikke det mindste på kompromis med kvaliteten; alt hvad du bestiller, bliver frisklavet med det samme!

Sushi i Indre By

Er du på udkig efter et godt sted at få sushi i Indre By? Så behøver du ikke lede længere. Hos Nozomi kan du få ægte autentisk sushi, lavet af talentfulde og erfarne kokke. Vi er stolte af vores kulinariske evner og for kvaliteten af den sushi, vi serverer. Hos os bliver alt lavet fra bunden og der bliver udelukkende brugt friske råvarer, så du får en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vores restaurant i Indre By er beliggende på Store Kongensgade 60 i hjertet af København. Selvom vores restaurant ligger centralt i Indre By, er der masser af parkeringsmuligheder i parkeringshusene tæt på.

Sushi Ad libitum i København K

Er du også så vild med sushi, at du kunne købe dig fattig i det? Det behøver du ikke, når du besøger Nozomi. Hos os kan du nemlig få ad libitum sushi i København K, som betyder, at du kan spise lige så meget, du ønsker, uden nogen begrænsninger eller restriktioner med hensyn til mængde eller antal bestillinger. Du kan med andre ord slå dig løs i vores omfattende udvalg af både varme og kolde retter, japanske specialiteter og naturligvis sushi. Prøv fx vores lækre japanske brød, som er dejlig blødt med en fin krumme og en mild sødme.

Book et bord

33 25 30 30