All you can eat sushi

Hos Nozomi tilbyder vi all you can eat sushi i København/Copenhagen. Her får du mulighed for at nyde og spise dig mæt i din yndlingssushi, eller prøve nye varianter, som du måske ikke har oplevet før. Du kan spise alt det, du vil, og bestille lige så mange gange, du ønsker – heraf navnet all you can eat sushi.

Slap af og nyd vores store udvalg af sushi i en afslappet atmosfære, i en af vores restauranter i København. Vi har både restauranter i København K på Storegade 60 og på Amager på Martha Christensens Vej 2. Uanset hvilken en af vores restauranter, du bestiller all you can eat sushi i, garanterer vi for, at du får en fantastisk smagsoplevelse, og ikke mindst, at du bliver mæt.

Sushi all you can eat sushi Copenhagen

Måske tænker du, at sushien ikke er lige så frisk eller af lige så høj kvalitet, når der er tale om all you can eat sushi. Men det er langt fra tilfældet, når du bestiller all you can eat sushi i Copenhagen i en af vores restauranter.

Vi tilbereder alle bestillinger fra bunden og benytter os udelukkende af friske råvarer. Når du bestiller sushi all you can eat hos os, vælger du fra vores menukort – præcis som du ville gøre, hvis du bestilte en ’almindelig’ menu. Forskellen her er blot, at du kan bestille lige så mange gange, du ønsker.

Sushi all you can eat Copenhagen

Hos Nozomi tilbyder vi også all you can eat sushi til selskaber. Hvis du skal holde barnedåb, konfirmation, dimission, jubilæum eller en anden festlig begivenhed, kan du booke vores store og hyggelige selskabslokale, som kan huse op til 50 gæster. Vi sørger for, at både rammerne og naturligvis maden er i orden.

Du kan enten vælge et åbent eller et lukket selskab, og kommer dine gæster i bil, er der flere parkeringshuse tæt på.

Vi glæder os meget til at byde både dig og alle dine gæster velkommen i en af vores restauranter, til en hyggelig aften, og til en aften, hvor jeres smagsløg vil blive forkælet.

Book et bord

33 25 30 30