Sushi på Amager

Forskellig slags sushi

Leder du efter det bedste sted at få sushi på Amager? Så har du fundet det! Besøg os på Martha Christensens Vej 26 på Amager og oplev vores store udvalg af autentisk og klassisk sushi og andre japanske specialiteter. Vi har både miso suppe, japansk brød, diverse spyd og sticks, kakiyaki, forårsruller, tangsalat og meget, meget mere. Uanset hvad du vælger, garanterer vi for en madoplevelse i topkvalitet. Vi har nemlig fokus på gode friske råvarer, og forbereder hver enkel servering med omhu, så smag og æstetik forenes i perfekt harmoni på din tallerken.

Så hvis du er på udkig efter et sted at få sushi på Amager, synes vi, at du skal slå et smut forbi Nozomi. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at forkæle dine smagsløg med japansk madkunst fra øverste hylde.

Den bedste sushi på Amager

Hos Nozomi tør vi godt sige, at du får den bedste sushi på Amager hos os. Det virker måske som et lidt vovet udsagn, men vi er så stolte af vores kulinariske evner og vores råvarer, at vi står ved det. Vores mål er at levere madoplevelser i en klasse for sig selv, og at tilbyde vores kunder den bedste sushi på Amager.

Vores menu består af en blanding af klassisk sushi og af autentiske japanske specialiteter, som du ikke får andre steder.

Du kan enten nyde din sushi i vores hyggelige lokaler, eller du kan tage den med hjem. Vi tilbyder nemlig også sushi som take-away, hvor du enten selv henter maden i vores restaurant, eller hvor vi bringer den ud til dig.

Sushi Amager all you can eat – Book bord

Er du lige så vild med sushi, som vi er? Så synes vi du skal prøve vores sushi all you can eat på Amager i vores restaurant på Martha Christensens Vej. Her kan du nemlig få all you can eat sushi til priser, hvor alle kan være med. Så behøver du ikke tømme børneopsparingen for at blive mæt, men kan bestille lige så meget, du ønsker, og lige så mange gange, du vil.

Alle menuer og retter laves frisk efter bestilling, så du går på ingen måde på kompromis kvaliteten, når du vælger all you can eat sushi hos os.

Sushi på Amager – all you can eat

Er du på udkig efter sushi på Amager med all you can eat? Så er det Nozomi, du skal vælge.

Hos Nozomi har vi hverken valgt at have sushi buffet eller running sushi. Vi vil nemlig gerne tilbyde vores kunder noget, som vi mener er meget bedre; nemlig sushi all you can eat. I modsætning til buffet og running sushi, hvor maden bare står (nogle gange længe) og du selv skal op og hente den eller fange den, laves alt vores sushi frisk fra bunden, når du bestiller. Sådan synes vi nemlig, sushi bør serveres.

sushi på nozomi

Book et bord

33 25 30 30