Sushi til frokost i København

Leder du efter et sted at få sushi til frokost i København? Så behøver du ikke lede længere. Hos Nozomi har vi nemlig et stort udvalg af forskellige sushi frokost tilbud i København, i vores restaurant på Store Kongensgade. Du kan vælge mellem 15 forskellige spændende menuer, men du kan selvfølgelig også sammensætte dine eget frokost, præcis som du vil have den.

Du kan enten vælge at nyde din frokost i vores charmerende restaurant, som er en skøn forening af japansk og nordisk stil, eller du kan vælge at hente den hos os eller få den leveret direkte hjem til dig. Uanset hvad, garanterer vi at du får en autentisk japansk madoplevelse udover det sædvanlige, når du bestiller sushi til frokost i København hos os.

Forkæl dig selv med frokost sushi i København

Er du en af dem, som kunne spise sushi til både morgenmad, frokost og aftensmad? Morgenmaden kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men vi kan derimod tilbyde dig lækker frokost sushi i København i vores hyggelige og charmerende restaurant på Store Kongensgade. Her på vores hjemmeside kan du finde alle vores lækre frokosttilbud, som helt sikkert nok skal holde dig mæt indtil aftensmaden. Vi har både mindre menuer, som er store nok til at stille den lette sult, og større menuer som kan stille den større sult.

Uanset hvilken menu du vælger til frokost, garanterer vi, at maden altid er frisklavet og lavet på gode, sunde og nærende råvarer.

Lækre sushi frokost tilbud i København hos Nozomi

Der er mange gode grunde til at spise sushi til frokost. Sushi er sundt, nærende og så ligger det ikke så tungt i maven, som mange andre retter. Hos Nozomi kan du få lækre sushi frokost tilbud i København i vores restaurant på Store Kongensgade samt i vores restaurant på Amager på Martha Christensens Vej.

Vores sushi frokost tilbud består dog ikke nødvendigvis kun af sushi. Du kan nemlig også vælge mellem mange forskellige japanske specialiteter, som fx tangsalat, forskellige sticks med kylling eller oksekød, miso suppe med tofu, kakiyaki, salater og meget, meget mere.

Book et bord

33 25 30 30