Sushi i Store Kongensgade i København

Hos Nozomi kan du få lækker og frisklavet sushi på Store Kongensgade i København. Vores menukort byder på et væld af smagfulde japanske specialiteter, som bl.a. nigri, japansk brød, forårsruller, tangsalat, kakiyaki, hosomaki, uramaki og meget andet.

Vi tilbyder også all you can eat sushi, hvor du kan sammensætte din helt egen menu blandt alle dine favoritter. Du kan bestille lige så meget, du vil, og lige så mange gange, du ønsker. Alt bliver naturligvis frisklavet til dig.

Hos Nozomi kan du nyde sushi nær Kongens Nytorv, da vores restaurant på Store Kongensgade er beliggende kun ca. 500 meter væk. Du er dermed centralt placeret i hjertet af København, tæt på andre spændende steder som fx Strøget, Nyhavn og Det Kongelige Teater.

Sushi nær Kongens Nytorv i København

Hos Nozomi har vi to restauranter; én på Amager på Martha Christensens Vej 26, og en på Store Kongensgade 60. Sushirestauranten på Store Kongensgade er placeret kun ca. 500 meter fra Kongens Nytorv, så du kan nyde sushi i hjertet af København, og hurtigt komme videre til mange andre spændende attraktioner, når du har spist. Kongens Nytorv er bl.a. hjemsted for et væld af butikker og flotte skulpturer og monumenter og meget mere.

Til trods for sin centrale placering, er Nozomi på Store Kongensgade alligevel beliggende tæt på flere parkeringshuse, og der er let adgang til offentlig transport.

Sushi i Store Kongensgade i hjertet af København

I vores restaurant i Store Kongensgade i København, har du også mulighed for at holde fest for op til 50 personer i vores hyggelige festlokale. Vi kan lukke lokalet af, så I har det helt for jer selv.

Det er vigtigt for enhver fest, at både maden og rammerne er i orden, så vi skal nok sørge for, at begge dele lever op til dine forventninger.

Vores restaurant i Store Kongensgade er placeret centralt i København, så I kan nyde sushi nær Kongens Nytorv, og de mange andre spændende pladser og stræder, man finder i hjertet af København. Når I har spist færdig, kan I derfor let drage videre og opleve Nyhavn, Rundetårn, Christiansborg Slot eller noget helt andet, som alt sammen er i gåafstand fra restauranten.

Book et bord

33 25 30 30