Sushi i KBH K

Forskellig slags sushi

Hos Nozomi på Store Kongensgade i København K, kan du nyde lækker autentisk sushi i vores hyggelige restaurant. Læn dig tilbage og lad vores dygtige sushikokke tilberede dig lige det, fra det japanske køkken, du drømmer om. Vi har både miso-suppe, tangsalat og selvfølgelig et væld af forskellige slags sushi som fx nigiri og sashimi fra laks eller tun.

Vi tilbyder ikke running sushi i København K i vores restaurant på Store Kongensgade, men til gengæld tilbyder vi noget, der er meget bedre. Hos os kan du nemlig få ad libitum sushi, som i modsætning til running sushi bliver lavet til bestilling. Du kan stadig spise lige så meget, du ønsker – og du behøver ikke engang ”fange” retterne selv, men bestiller dem bare direkte hos en af vores søde tjenere.

Running Sushi København K

Hos Nozomi har vi valgt ikke at tilbyde vores gæster running sushi i København K i vores restaurant. Vi har nemlig i stedet valgt et alternativ, som vi synes er meget bedre – nemlig ad libitum sushi. Her kan du spise alt det, du vil, for en fast pris, men i modsætning til running sushi, så tilberedes det hele, som det bestilles, for at sikre friskhed og minimere madspild.

Når du bestiller sushi i Kbh K i vores restaurant på Store Kongensgade, kan du dog også vælge mellem mange andre lækre japanske specialiteter. Vi har også et stort udvalg af salater og sticks med kylling eller oksekød.

Ad libitum Sushi København K

Hvis du er på udkig efter ad libitum sushi i KBH K, så synes vi, du skal tage et smut forbi os på Store Kongensgade. Vi har nemlig fokus på nærende og friske råvarer, og alt vores sushi laves fra bunden.
Vi ønsker nemlig at tilbyde vores gæster noget helt særligt.

I vores restaurant på Store Kongensgade kan vi desuden også håndtere selskaber, så hvis du vil imponere dine gæster med en autentisk japansk madoplevelse, kan vi skræddersy en menu, som helt sikkert ikke vil skuffe hverken dig eller dine gæster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores restaurant!

Håndrullet sushi København

Book et bord

33 25 30 30