Sushi Ørestad

Hos Nozomi får du mulighed for at smage ægte autentisk sushi, tilberedt med friske kvalitetsråvarer og med respekt for de originale opskrifter. Vores sushi er tilberedt med en oprigtig kærlighed for det japanske køkken, og vi gør altid vores ypperste for, at du får en madoplevelse udover det sædvanlige.

Vi har to sushirestauranter i København; en i Store Kongensgade i Indre By og en på Martha Christensens Vej på Amager. Vores restaurant på Amager ligger under 5 minutter fra Ørestaden, som er et spændende og moderne byområde med flot arkitektur og store grønne områder. Du kan dermed nyde sushi ved Ørestaden og samtidig være i gåafstand til områdets mange seværdigheder.

At spise sushi i Ørestaden er oplagt, da du er tæt ved Bella Centeret, Field’s, Amager Fælled og mange andre spændende steder, som du passende kan besøge, efter du har spist dig mæt hos os.*

Sushi på Ørestaden på Amager

Vores restaurant på Martha Christensens Vej på Amager ligger tæt på den sydlige del af Ørestaden, som byder på et væld af seværdigheder og aktiviteter. At spise sushi ved Ørestad Syd er oplagt, hvis du ønsker at opleve moderne arkitektur eller flot natur efter du har spist.

Vi sørger for, at du bliver serveret noget af det allerbedste, det japanske køkken har at byde på, og at dine smagsløg bliver forkælede.

Spis sushi på Ørestad syd til din næste fest

Skal du holde fødselsdag, barnedåb eller fejre at du lige er dimitteret? Så kan du passende fejre det med lækker sushi på Ørestaden hos restaurant Nozomi. Vores restaurant på Ørestaden på Amager byder på lækre smagsoplevelser fra det japanske køkken, som bl.a. miso suppe, kakiyaki, japansk brød, forårsruller, tangsalat, gyoza og naturligvis et væld af frisklavet sushi. Her kan du og dine gæster nyde sushi på Ørestaden, og efterfølgende gå en tur i Amager Fælled, kun 7 minutter derfra. I kan også tage en tur i Field’s, som kun ligger ca. 10 minutter fra restauranten.

Er I et større selskab, anbefaler vi, at I i stedet booker vores store og flotte selskabslokale i vores restaurant på Store Kongensgade i Indre By. Her har vi plads til op mod 50 personer, hvor I kan sidde fuldstændig uforstyrret og nyde maden og hinandens selskab.

Book et bord

33 25 30 30